Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Fysiotherapie bij heupklachten

Heupklachten zijn pijnklachten in en rondom de heup, welke als zeer pijnlijk ervaren kunnen worden. Ook kunnen de klachten veel hindering in het dagelijks leven opleveren. Gelukkig kan fysiotherapie helpen wanneer u last heeft van heupklachten. WillU Fysio beschikt over een team van ervaren fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Onze specialisten kunnen u helpen met het in kaart brengen van de precieze klachten en het opstellen van een passend behandelplan.


Hoe ontstaan heupklachten?

De heup is het gewricht tussen het bovenbeen en het bekken en deze is erg belangrijk voor de stabiliteit en het draagvermogen tijdens het bewegen. Heupklachten komen voor bij mannen en vrouwen van diverse leeftijden en ontstaan vaak geleidelijk. De klachten kunnen verschillende oorzaken hebben, zowel aangeboren als door overbelasting. Enkele oorzaken van heupklachten zijn een verkeerde lichaamshouding, artrose, overbelasting, onderbelasting, overgewicht, heupinstabiliteit, sportblessures en blessures vanuit andere gewrichten. De specialisten van WillU Fysio onderzoeken eerst waar uw heupklachten precies vandaan komen, voordat gestart wordt met fysiotherapie. Op deze manier kunnen wij u de meest effectieve behandeling bieden.Wat zijn de symptomen?

Mogelijke symptomen die u bij heupklachten kunt ervaren zijn:

-          Pijnklachten in de lies of aan de buitenzijde van de heup in rust en/of tijdens beweging

-          Pijnklachten in nabijgelegen gewrichten

-          Moeite met lopen

-          Verminderde bewegingsvrijheid van de heup

Uiteraard kan het per persoon verschillen welke symptomen optreden en hoe deze behandeld dienen te worden. Om deze reden is de persoonlijke aanpak van WillU Fysio erg geschikt voor mensen met heupklachten. Wij zorgen ervoor dat u een passend behandelplan met fysiotherapie en oefeningen krijgt.Fysiotherapie behandeling bij heupklachten

Wanneer u last heeft van heupklachten, zal WillU Fysio een passende behandeling met fysiotherapie opzetten. Bij ons bent u altijd verzekerd van een persoonlijke en specialistische aanpak. Neem contact op

Bent u benieuwd wat WillU Fysio voor uw heupklachten kan betekenen? Of wilt u weten of fysiotherapie bij heupklachten vergoed wordt? U kunt contact met ons opnemen via 0167 521020 of door een mail te sturen naar info@willufysio.nl. Wij informeren u graag over een passende behandeling.