Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Fysiotherapie bij nekklachten

Heeft u last van nekklachten? Nekpijn is een zeer vervelende klacht en komt regelmatig voor. In veel gevallen zien wij dat nekklachten ontstaan door een verkeerde lichaamshouding, wat wij met fysiotherapie kunnen behandelen. Daarnaast kunnen nekklachten ook ontstaan door slijtage, overbelasting, een hernia of een trauma. Nekklachten worden vaak ingedeeld in drie categorieën: 1) acute nekklachten, 2) chronische nekklachten en 3) nekklachten als gevolg van een trauma. Met fysiotherapie kunnen wij uw nekklachten behandelen.


Symptomen

Naast pijn kunnen nekklachten er ook voor zorgen dat de bewegingsvrijheid beperkt wordt en kan de pijn uitstralen naar de arm. Heeft u last van nekklachten, zorg er dan voor dat u deze tijdig laat behandelen met fysiotherapie. De specialisten van WillU Fysio helpen u graag. Bij nekklachten kunt u een of meerdere van de volgende symptomen ervaren:

-          Beperkte bewegingsvrijheid

-          Stijfheid in de nek

-          Pijn

-          Uitstraling naar andere ledematen, zoals schouder of arm

-          Hoofdpijn

-          Tintelingen

-          Vermoeidheid

-          Slapeloosheid


Behandeling met fysiotherapie bij nekklachten

Wanneer u last heeft van nekklachten, kan WillU Fysio dit behandelen met fysiotherapie. In onze praktijk werkt een team van verschillende fysiotherapeuten met ieder een eigen specialisatie. Hierdoor kunnen wij een compleet aanbod van behandelingen bieden. Wanneer u bij ons in de praktijk komt, zullen wij beginnen met een diagnose. We stellen vast waar uw klachten vandaan komen zodat een persoonlijk behandelplan opgesteld kan worden. Met het persoonlijke fysiotherapie behandelplan kunnen nekklachten effectief bestreden worden. 

Plan uw afspraak

Wilt u van uw nekklachten af? Maak dan een afspraak voor fysiotherapie bij WillU Fysio. Onze specialisten leggen graag aan u uit wat de beste behandelmethode is. U kunt een afspraak maken via onze website of persoonlijk contact met ons opnemen.