Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Specialisaties

Bij WillU Fysio in Dinteloord kunt u terecht voor diverse fysiotherapeutische behandelingen. Of u nu op zoek bent naar een fysiotherapeut voor acute pijnklachten of juist voor aanhoudende fysieke klachten; onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u graag met een behandeling op maat.

Een gespecialiseerde fysio in Dinteloord

WillU Fysio is specialist op het gebied van houding en beweging en adviseert, begeleidt en behandelt bij stoornissen of beperkingen. Ook de gevolgen van functiestoornissen aan zenuwstelsel, bloedvaten, longen en hart kunnen worden behandeld.

Behandelingen die wij aanbieden zijn: 


Trainingsgroepen

Naast fysiotherapie behandelingen organiseert WillU Fysio ook trainingsgroepen. Hierbij zal u onder begeleiding van een professional sporten in kleine groepen. In de praktijk bieden wij naast de fysiotherapie ook de mogelijkheid aan om op eigen kosten deel te nemen aan een beweeggroep. Er zijn verschillende beweeggroepen, ingedeeld op belasting, belastbaarheid en lichamelijke conditie.

Meer weten over onze behandelingen of beweeggroepen? Neem dan contact met ons op! Wij plannen graag een afspraak met u in en zien u graag bij onze fysio in Dinteloord!