Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Bekkenbodemfysiotherapie

Wanneer u de spieren in uw bekkenbodem wilt trainen en/of bewust wilt gebruiken, is bekkenbodemfysiotherapie een slimme keuze. Met de begeleiding van een fysiotherapeut kunt u aan de hand van diverse oefeningen de bekkenbodem versterken. Hiermee kunt u onder andere beter de druk opvangen bij het bewegen. Daarnaast helpt bekkenbodemfysiotherapie bij ongewild urineverlies.

 

Bekkenbodemfysiotherapie bij WillU Fysio

Bij WillU Fysio is Elly Heuts-Jansen uw bekkenbodemfysiotherapeute. Samen met haar stelt u op basis van verhaal een behandelplan op. Aan de hand van verschillende testen kan de kern van uw klachten worden vastgesteld, waarna de verdere behandeling specifiek kan worden voortgezet.

Zodra dit is vastgesteld kan de bekkenbodemfysiotherapie worden gestart. Aan het begin van uw behandeling zal er naast een doelstelling ook een inschatting worden gemaakt van de duur van de behandeling. Met de oefeningen die u tijdens de fysiotherapiebehandeling zal doen, zullen de bekkenbodemspieren worden versterkt. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat u deze spieren op de lange termijn op de juiste manier blijft gebruiken.

 

Een afspraak maken

Heeft u last van uw bekkenbodem of ongewild urineverlies? Met bekkenbodemfysiotherapie komt u hiervan af! U kunt uw intake-gesprek bij WillU Fysio eenvoudig online inplannen. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0167-521020.