Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Nieuw: BodyShape groepsles in Dinteloord

Nieuw in de trainingsgroepen van WillU Fysio is BodyShape! Vanaf nu kunt u in Dinteloord BodyShape groepslessen volgen om nóg fitter en energieker te worden. Onder begeleiding van een van onze specialisten kunt u in een groep trainen. Op deze manier wordt u gemotiveerd door zowel de trainer als uw groepsgenoten.


De perfecte mix tussen conditie en kracht

BodyShape is een zorgvuldig op elkaar afgestemde combinatie van cardio- en krachttraining. In een uur tijd traint u op motiverende muziek het hele lichaam. Door de diverse oefeningen verbrandt u veel calorieën en werkt u tegelijkertijd aan het strakker maken van uw lichaam. BodyShape is dus perfect voor iedereen die wil afvallen, aan de conditie wil werken en krachtiger wil worden.


De inhoud van een groepsles

In een BodyShape groepsles kan iedereen op zijn of haar eigen niveau meedoen met de diverse oefeningen. Door met diverse materialen te werken, wordt het lichaam op een gevarieerde manier getraind en is geen enkele les hetzelfde. Binnen de les wordt met een aantal blokken gewerkt. Tijdens de les kan gebruik worden gemaakt van verschillende materialen, zoals steps en dumbells.

BodyShape start altijd met een warming-up. Zo worden de spieren warm gemaakt en worden blessures voorkomen. Daarna is het tijd om goed te zweten. Met aerobics achtige oefeningen wordt het uithoudingsvermogen op de proef gesteld en wordt de vetverbranding geactiveerd. Om de hartslag weer te laten dalen wordt elke les beëindigd met een cooling down. U kunt een filmpje van de groepsles bekijken op onze Facebook pagina.


Groepslessen bij WillU Fysio 

De groepslessen van WillU Fysio zijn bijzonder effectief omdat deze worden begeleid door gespecialiseerde fysiotherapeuten en groepslesinstructeurs . Wij streven ernaar dat iedere deelnemer de aangereikte oefeningen op zijn of haar eigen niveau kan uitvoeren. Bij iedere oefening wordt dus altijd een lichter alternatief geboden om ervoor te zorgen dat iedereen in beweging blijft.Meer informatie of aanmelden

Wilt u samen met ons fitter en energieker worden? BodyShape wordt elke vrijdagavond van 19:00 – 20:00 uur aangeboden in Dinteloord. U kunt meer informatie opvragen door onze praktijk te bellen op 0167-521020. U kunt u aanmelden voor de groepsles wanneer u beschikt over een abonnement of rittenkaart. Wilt u eerst kijken of het iets voor u is? Meld u dan aan voor een proefles. We zien u graag bij onze BodyShape groepsles in Dinteloord!