Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Bootcamp in Dinteloord

WillU Fysio biedt bootcamp trainingen aan in Dinteloord. Deze trainingen zijn in teamverband en vinden plaats onder professionele begeleiding van WillU Fysio. Tijdens de bootcamp wordt gewerkt aan kracht en uithoudingsvermogen met behulp van diverse conditie- en krachtoefeningen.

De bootcamp trainingen van WillU Fysio in Dinteloord worden gehouden op de plek van de IJsbaan. Tijdens de bootcamp wordt er veel gebruik gemaakt van materialen die in de omgeving aanwezig zijn, zoals banken, speeltoestellen en hekken. Ook wordt er binnen de training vaak in tweetallen of kleine groepjes samengewerkt. Op deze manier kun je elkaar helpen om bepaalde oefeningen te doen en elkaar stimuleren om een hoger niveau te bereiken.

Diverse oefeningen

De oefeningen variëren per bootcamp. Doordat de lessen worden verzorgd door fysiotherapeuten van WillU Fysio, worden de oefeningen op een veilige manier uitgevoerd. Wij streven ernaar dat iedere deelnemer de aangereikte oefeningen op zijn of haar eigen niveau kan uitvoeren. Bij iedere oefening wordt dus altijd een lichter alternatief geboden om ervoor te zorgen dat iedereen in beweging blijft.

Meer informatie

Dinteloord
De bootcamp in Dinteloord vindt plaats op iedere woensdagavond van 19:15 tot 20:15.

Er wordt gewerkt met 10 rittenkaarten. Deze 10 rittenkaart is 13 weken geldig. Is de betreffende kaart eerder op? Dan kunt u gewoon een nieuwe kaart aanschaffen. De kosten voor deze 10 rittenkaart bedragen €76,30.

Aanmelden

Wilt u samen met ons fitter en energieker worden? U kunt zich aanmelden voor de bootcamp door te bellen naar onze praktijk op 0167-521020. U kunt zich ook aanmelden door te mailen naar info@willufysio.nl. We zien u graag op woensdagavond in Dinteloord of op donderdagavond in Kruisland!

Liever eerst een proefles volgen? Aanmelden voor een proefles