Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

WillU Fysio: uw fysio in Dinteloord

Bent u op zoek naar een fysio die garant staat voor een persoonlijke benadering in Dinteloord? Bij WillU Fysio staat u als klant centraal. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie in Dinteloord, waarbij we streven naar een 'ultieme' klantbeleving. Wij kennen u als persoon, verplaatsen ons in uw situatie. Op deze manier streven wij naar de beste behandeling met een persoonlijk randje. De slogan 'Altijd persoonlijk' geeft dus duidelijk aan waar wij voor staan!

Fysiotherapie in Dinteloord

Het team van WillU Fysio bestaat uit 6 fysiotherapeuten, elk met een die allen haar eigen specialiteiten hebben binnen de fysiotherapie. Wij kunnen uw klachten onder andere behandelen aan de hand van:

  • Manuele therapie,
  • Sportrevalidatie,
  • Lymfedrainage- en Oedeemtherapie,
  • Oncologische fysiotherapie,
  • Bekkenbodemfysiotherapie,
  • Dry Needling.


Elke behandeling bij WillU Fysio wordt op basis van uw verhaal en klachten samengesteld. Dit is tevens een onderdeel van onze persoonlijke benadering en zorgt voor het beste resultaat.

 

Een afspraak maken

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk in Dinteloord die altijd voor u klaarstaat. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur na aanmelding te kunnen helpen. Wilt u een keertje kennismaken of direct een afspraak inplannen? Dit kan eenvoudig via ons patiëntenportaal! Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op 0167-521020. Uiteraard mag u ook gewoon langskomen om een afspraak te maken.