Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

WillU Fysio: uw fysio in Dinteloord

Bent u op zoek naar een fysio in Dinteloord met een persoonlijke benadering? Bij WillU Fysio staat u als klant centraal. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie, waarbij we streven naar een ultieme klantbeleving. Wij kennen u als persoon en verplaatsen ons in uw situatie. Op deze manier streven wij naar de beste behandeling met een persoonlijk randje. De slogan 'Altijd persoonlijk' geeft aan waar wij voor staan!

 

Fysiotherapie in Dinteloord

Het team van WillU Fysio bestaat uit 6 fysiotherapeuten, elk met een eigen specialiteit. Op basis van uw klachten en eventuele voorkeuren koppelen wij een fysiotherapeut aan uw behandeling. Wij kunnen uw klachten onder andere behandelen met de volgende specialisaties:

 

  • Manuele therapie
  • Sportrevalidatie
  • Lymfedrainage- en Oedeemtherapie
  • Oncologische fysiotherapie
  • Bekkenbodemfysiotherapie
  • Echografie
  • Dry Needling

Elke behandeling bij WillU Fysio wordt op basis van uw verhaal en klachten samengesteld. Dit is tevens een onderdeel van onze persoonlijke benadering en zorgt voor het beste resultaat.

Echografie praktijk

WillU Fysio beschikt over professionele echografie apparatuur, waarmee wij uw pijnklachten vanuit een ander perspectief kunnen analyseren. Met een echografie krijgen wij inzicht in de kern van uw pijnklacht, zodat wij een effectief behandelplan voor u kunnen opstellen. Onze fysiotherapeuten William Luijks en Ralph van Dooren zijn opgeleid om echografisch onderzoek uit te voeren en de resultaten te analyseren. Een echografisch onderzoek duurt ongeveer 5 tot 20 minuten en voeren wij uit in onze praktijk.

 

Een afspraak maken

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk in Dinteloord die altijd voor u klaarstaat. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur na aanmelding te kunnen helpen. Wilt u een keertje kennismaken of direct een afspraak inplannen? Dit kan eenvoudig via ons patiëntenportaal! Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op 0167-521020. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze praktijk om een afspraak te maken.