Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Bootcamp bij WillU Fysio

Bootcampen is een trend (en ook nog eens hartstikke goed voor je) en binnenkort te volgen via WillU Fysio! Tijdens deze groepstraining combineren we conditie- en krachtoefeningen die je vaak samen uitvoert.Wat houdt de training in?

De bootcamp trainingen van WillU Fysio zullen worden gehouden op de plek van de IJsbaan in Dinteloord. Tijdens de bootcamp wordt er veel gebruik gemaakt van materialen die in de omgeving aanwezig zijn, zoals banken, speeltoestellen en hekken. Ook wordt er binnen de training vaak in tweetallen of kleine groepjes samengewerkt. Op deze manier kun je elkaar helpen om bepaalde oefeningen te doen en elkaar te stimuleren om een hoger niveau te bereiken.


De oefeningen zullen per les variëren. Doordat de lessen worden verzorgd door fysiotherapeuten van WillU Fysio, worden de oefeningen op een veilige manier uitgevoerd. Wij streven ernaar dat iedere deelnemer de aangereikte oefeningen op zijn of haar eigen niveau kan uitvoeren. Bij iedere oefening wordt dus altijd een lichter alternatief geboden om ervoor te zorgen dat iedereen in beweging blijft.

De kosten €74,20 voor 10 Bootcamptrainingen in een periode van 13 weken. Aanmelden kan via de praktijk per telefoon 0167-521020 of stuur een email naar info@willufysio.nlLater aansluiten is uiteraard mogelijk! Neem hiervoor wel even contact met ons op.