Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Gratis sportspecifieke screening tijdens zomerstop!Als sporter is het van belang je lichaam gezond en fit te houden. Veel sporters vragen veel van hun lichaam. Het gevolg hiervan is dat er blessures op kunnen treden.

Met de zomerstop en de zomervakantie in zicht verslapt de aandacht met betrekking tot het fit houden van je lichaam. Even rust is niet zo erg, maar een periode van 6 weken niks doen en geen aandacht besteden aan je fysieke gesteldheid is vragen om problemen.

Langzaam ontstaat er weer ‘honger naar de bal’ en door het opborrelende fanatisme liggen blessures aan het begin van het seizoen op de loer. Zorg er dus voor dat je fit aan de start van het nieuwe seizoen verschijnt. Je wilt toch niet dat jouw start van het voetbalseizoen wordt verpest door een vervelende of langdurige blessure? Om dit te voorkomen kan je deze zomer bij WillU Fysio terecht voor een gratis screening. Hiermee willen wij ervoor zorgen dat jij fit en bewust het nieuwe sportseizoen in gaat.


Wat houdt de screening precies in?

Tijdens de screening van circa 1 uur wordt aandacht besteed aan de algehele conditie, coördinatie van het lopen, de belangrijkste gewrichten en de core stability. Dit alles om in kaart te brengen waar jouw zwakke punt ligt. Op basis van deze analyse kan er een gericht trainingsprogramma worden opgesteld, wat een blessure aan het begin van het seizoen kan voorkomen. Want we kunnen het niet vaak genoeg herhalen: voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Ralph van Dooren zal de betreffende sportspecifieke screening afnemen en je voorzien van een passend advies! Wil je meer weten over de screening of direct een afspraak maken? Schrijf je dan in via ons patiëntenportaal of bel naar 0167-521020.