Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Fysio Fijnaart

Bent u op zoek naar een fysio in Fijnaart of omgeving waar u verzekerd bent van een professionele en persoonlijke behandeling? Op slechts 15 minuten rijafstand van Fijnaart vindt u WillU Fysio in Dinteloord. Onze fysiotherapiepraktijk staat bekend om de persoonlijke band die wordt opgebouwd tussen de patiënt en de fysiotherapeut. Met deze werkwijze kunnen wij u aan de hand van een zeer specifieke behandeling van uw fysieke klachten afhelpen.

 

 

WillU Fysio bereiken vanaf Fijnaart

Vanaf Fijnaart bent u met de auto binnen 15 minuten bij onze praktijk voor fysiotherapie. U kunt zowel via de snelweg (A59 en A4) als binnendoor rijden. Binnendoor rijdt u via de Oude Heijningsedijk richting de Postbaan en de Havenweg. Ook kunt u ieder uur een directe busverbinding (bus 200) richting het centrum van Dinteloord pakken. U stapt dan uit bij bushalte Zuideinde, waarna het slechts 1 minuut wandelen naar onze praktijk is.

 

 

Kies een fysio die bij u past

Om voor een sneller herstel te zorgen, is het van belang dat u een klik hebt met uw fysiotherapeut. Kunt u geen fysio in Fijnaart vinden die bij u past? Dan is het zeker aan te raden om ook in de regio rond te kijken. Mede dankzij onze persoonlijke benadering zien wij vaak dat onze cliënten zich vertrouwder voelen, wat over het algemeen zorgt voor een voorspoedige behandeling. Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties, waardoor wij u passende fysiotherapie kunnen bieden bij al uw klachten.

Wilt u meer weten over de behandelingen die wij bij WillU Fysio aanbieden of direct een intake-gesprek inplannen? Bel dan naar 0167-521020 of stuur een mail naar info@willufysio.nl. U kunt zich tevens direct online inschrijven via ons patiëntenportaal. Wij ontvangen u graag in onze praktijk voor fysiotherapie nabij Fijnaart!