Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Fysio Fijnaart

Bent u op zoek naar een fysio in Fijnaart of omgeving waar u verzekerd bent van een professionele en persoonlijke behandeling? Op slechts 15 minuten rijafstand van Fijnaart vindt u WillU Fysio in Dinteloord. Onze fysiotherapiepraktijk staat bekend om de persoonlijke band die wordt opgebouwd tussen de patiënt en de fysiotherapeut. In onze fysiotherapiepraktijk bent u geen nummer, maar wordt gekeken welke behandeling het meest doeltreffend is. Met deze werkwijze kunnen wij u aan de hand van een zeer specifieke behandeling van uw fysieke klachten afhelpen.


WillU Fysio bereiken vanaf Fijnaart

Vanaf Fijnaart bent u met de auto binnen 15 minuten bij onze praktijk voor fysiotherapie. U kunt zowel via de snelweg (A59 en A4) als binnendoor rijden. Binnendoor rijdt u via de Oude Heijningsedijk richting de Postbaan en de Havenweg. Ook kunt u ieder uur een directe busverbinding (bus 200) richting het centrum van Dinteloord pakken. U stapt dan uit bij bushalte Zuideinde, waarna het slechts 1 minuut wandelen naar onze praktijk is.


Kies een fysio die bij u past

Om voor een sneller herstel te zorgen, is het van belang dat u een klik hebt met uw fysiotherapeut. Kunt u geen fysio in Fijnaart vinden die bij u past? Dan is het zeker aan te raden om ook in de regio rond te kijken. Mede dankzij onze persoonlijke benadering zien wij vaak dat onze cliënten zich vertrouwder voelen, wat over het algemeen zorgt voor een voorspoedige behandeling. Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties, waardoor wij u passende fysiotherapie kunnen bieden bij al uw klachten.


Waarom WillU Fysio

Wat ons onderscheidt ten opzichte van andere praktijken in de regio Fijnaart, is dat wij meer bieden dan reguliere fysiotherapie. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een geschikte fysiobehandeling, maar kunt u gebruik maken van een complete aanpak. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Small Group Revalidatie Training, waarbij u in een kleine groep werkt aan optimaal herstel en behoud van resultaten. Ook kunt u kiezen voor het Energie Plus programma, waarbij gewerkt wordt aan een balans tussen belasting en belastbaarheid. Afhankelijk van uw klachten, kunnen wij u een geschikt programma adviseren.


Contact

Wilt u meer weten over de behandelingen die wij bij WillU Fysio aanbieden of direct een intake-gesprek inplannen? Bel dan naar 0167-521020 of stuur een mail naar info@willufysio.nl. U kunt zich tevens direct online inschrijven via ons patiëntenportaal. Bezoek ons gerust eens vanuit Fijnaart voor passende fysiotherapie en doeltreffende programma’s.