Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Fysiotherapie nabij Heijningen

Bent u op zoek naar professionele fysiotherapie nabij Heijningen? WillU Fysio is de dichtstbijzijnde fysio rondom Heijningen en is gevestigd in het centrum van Dinteloord. U kunt bij ons terecht voor diverse gespecialiseerde fysiotherapiebehandelingen, vormen van sportrevalidatie en trainingsgroepen op diverse niveaus. Doordat wij erg goed bereikbaar zijn, ontvangen wij regelmatig cliënten voor fysiotherapie uit Heijningen. 


Routebeschrijving van Heijningen naar WillU fysio

WillU Fysio is vanuit Heijningen goed te bereiken met de auto en de fiets. Via de Verkorting rijdt u richting de Postbaan. Neem vervolgens bij de rotonde de tweede afslag en ga het water over richting de Havenweg. Sla aan het einde van de weg rechtsaf en vervolgens de eerste linksaf. De praktijk bevindt zich aan het einde van de straat aan uw rechterkant.


Persoonlijke aanpak

Het is enorm van belang dat u zich prettig voelt bij uw fysiotherapeut. Wanneer u zich op uw gemakt voelt, zal de behandeling ook een stuk vlotter verlopen. WillU Fysio onderscheidt zich van andere praktijken voor fysiotherapie in Heijningen dankzij een persoonlijke aanpak. Samen met u streven we naar een zo spoedig mogelijk herstel. Dit doen wij middels een persoonlijk behandelplan dat volledig op u is afgestemd. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar uw klachten, maar ook naar de oorzaak hiervan. Doel is om u een behandeling te bieden met blijvend resultaat.


Meer dan fysiotherapie in Heijningen

Bent u op zoek naar praktijk in Heijningen die meer aanbiedt dan reguliere fysiotherapie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Werk aan uw gezondheid en uithoudingsvermogen met onze trainingsgroepen tijdens de wekelijkse bootcamp of FysioFit groep. Heeft u een blessure en wilt u revalideren in de vorm van een sportgroep? Ook dit is mogelijk bij WillU Fysio. Hiervoor verwijzen we u graag naar onze Small Group Revalidatie training. Wij bieden een oplossing voor iedereen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Contact

Wilt u een afspraak maken bij een professionele fysio rondom Heijningen die werkt met een persoonlijke aanpak? Maak dan een afspraak bij WillU Fysio! U kunt zich eenvoudig online aanmelden. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons ook altijd bellen. Onze praktijk voor fysiotherapie en meer ontvangt u graag vanuit Heijningen.