Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Fysio Stampersgat

Woont u in Stampersgat en heeft u behoefte aan kwalitatieve fysiotherapie? Op slechts 10 minuten rijafstand van Stampersgat vindt u WillU Fysio. Bij onze fysiotherapiepraktijk bent u verzekerd van een deskundige behandeling met een persoonlijke benadering. Ons team bestaat uit professionele fysiotherapeuten, elk met een eigen specialisatie. Ook voor specifieke klachten of trainingen bent u bij ons dus aan het juiste adres! Zo is onze praktijk nabij Stampersgat onder andere gespecialiseerd in fysiotherapie bij reuma, COPD en lymfedrainage.


Routebeschrijving vanuit Stampersgat

WillU Fysio is vanuit Stampersgat eenvoudig te bereiken voor fysiotherapie. Wanneer u met de auto komt, kunt u via de Noordlangeweg of via de Noordzeedijk richting Dinteloord rijden. De snelste route is hierbij afhankelijk van het verkeer. Komt u met de fiets naar WillU Fysio? Dan raden wij de route via de Noordzeedijk aan.


Vanuit Stampersgat is uw fysio ook te bereiken met het openbaar vervoer. Ieder uur rijdt bus 111 richting Dinteloord. U kunt hier uitstappen bij bushalte Zuideinde, waarna het slechts 1 minuut lopen is naar de praktijk.


Fysiotherapie nabij Stampersgat

De fysiotherapeuten van WillU Fysio staan ook in Stampersgat e.o. voor u klaar. Wij helpen u graag bij de behandeling van uw fysieke klachten. Daarnaast bieden wij diverse trainingsgroepen aan, waaronder Small Group revalidatie en Fysio training. Werk in een kleine groep aan uw conditie, uithoudingsvermogen of herstel onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut.


Energie Plus Programma

Woont u in Stampersgat en bent u niet op zoek naar reguliere fysiotherapie, maar wel naar een behandeling voor chronische vermoeidheid, fibromyalgie of een burnout? Ook hierbij kan WillU Fysio u helpen, namelijk met het Energie Plus programma. In een periode van 18 weken wordt 2 tot 3 keer per week getraind, waarbij altijd getraind wordt binnen uw persoonlijke belastbaarheid. Uiteraard kunt u onze programma’s ook combineren met fysiotherapie in Stampersgat.


Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze fysiotherapiebehandelingen of trainingsgroepen? Neem dan zeker contact met ons op! U kunt zich ook aanmelden voor een proefles van een van onze trainingsgroepenAanmelden voor fysiotherapie vlakbij Stampersgat? Ook dit kan eenvoudig via onze website.