Onze aanpak

Het behandelplan van WillU Fysio is op maat gemaakt voor elke patiënt en is gebaseerd op hun individuele behoeften en doelen. Het behandelplan kan bestaan uit een combinatie van verschillende therapieën, oefeningen en/of hulpmiddelen, afhankelijk van de aard en ernst van de klachten van de patiënt. Tijdens de eerste afspraak zal de fysiotherapeut een intakegesprek voeren en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om de oorzaak en ernst van de klachten te beoordelen. Op basis van deze informatie zal de fysiotherapeut een behandelplan opstellen dat gericht is op het verminderen van de klachten en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn van de patiënt. Het behandelplan wordt regelmatig geëvalueerd en bijgesteld om ervoor te zorgen dat de behandeling effectief blijft.

Programma van WillU Fysio

WillU Fysio heeft als doelstelling om samen met te werken aan een gezondere toekomst. Door te kiezen voor een van onze programma’s voel jij je fitter en energieker zonder of met minimale fysieke beperkingen.

Wij bieden de volgende programma’s welke na, maar zeer zeker ook tijdens, jouw reguliere behandelingen kunnen worden ingezet. Ze richten zich op het herstel van een klacht van jouw bewegingsapparaat of herstel bij chronische vermoeidheid, fibromyalgie, burnout en oncologische revalidatie.

Wij bieden naast reguliere fysiotherapie de volgende programma’s aan:

Logo WillU Fysio

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.