Nek

HomePijnklachtenNek

Heb je last van nekklachten? Nekpijn is een zeer vervelende klacht en komt regelmatig voor. In veel gevallen zien wij dat nekklachten ontstaan door een verkeerde lichaamshouding, wat wij met fysiotherapie kunnen behandelen. Daarnaast kunnen nekklachten ook ontstaan door slijtage, overbelasting, een hernia of een trauma. Nekklachten worden vaak ingedeeld in drie categorieën: 1) acute nekklachten, 2) chronische nekklachten en 3) nekklachten als gevolg van een trauma. Met fysiotherapie kunnen wij jouw nekklachten behandelen.

Symptomen nek klachten

Naast pijn kunnen nekklachten er ook voor zorgen dat de bewegingsvrijheid beperkt wordt en kan de pijn uitstralen naar de arm. Heb je last van nekklachten, zorg er dan voor dat je deze tijdig laat behandelen met fysiotherapie. De specialisten van WillU Fysio helpen je graag. Bij nekklachten kun je een of meerdere van de volgende symptomen ervaren:

  • Beperkte bewegingsvrijheid
  • Stijfheid in de nek
  • Pijn
  • Uitstraling naar andere ledematen, zoals schouder of arm
  • Hoofdpijn
  • Tintelingen
  • Vermoeidheid
  • Slapeloosheid

Behandeling met fysiotherapie bij nekklachten

Wanneer je last hebt van nekklachten, kan WillU Fysio dit behandelen met fysiotherapie. In onze praktijk werkt een team van verschillende fysiotherapeuten met ieder een eigen specialisatie. Hierdoor kunnen wij een compleet aanbod van behandelingen bieden. Wanneer je bij ons in de praktijk komt, beginnen we altijd met een diagnose. We stellen vast waar de klachten vandaan komen zodat een persoonlijk behandelplan opgesteld kan worden. Met het persoonlijke fysiotherapie behandelplan kunnen nekklachten effectief bestreden worden. 

Plan een afspraak

Wil jij van jouw nekklachten af? Maak dan een afspraak voor fysiotherapie bij WillU Fysio. Onze specialisten leggen graag aan je uit wat de beste behandelmethode is. Je kunt een afspraak maken via onze website of neem contact op door te bellen naar 0167-521020 of stuur een mail naar info@willufysio.nl.

Logo WillU Fysio

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.