Pijn gewrichten corona

HomePijnklachtenPijn gewrichten corona

Heb jij onlangs het corona-virus opgelopen en als gevolg daarvan pijn in de gewrichten overgehouden? Dat is natuurlijk erg vervelend. Met corona fysiotherapie bij WillU Fysio helpen wij je van deze klachten af! Wij staan voor je klaar om te helpen bij revalidatie na corona. Samen werken we aan een gezond herstel

Oorzaak en klachten

De symptomen van het corona-virus kunnen veel invloed hebben op je gezondheid. Sommige mensen herstellen vrij snel, terwijl andere mensen langdurig de gevolgen van corona voelen. Voor deze mensen kan corona fysiotherapie een grote rol spelen in het herstelproces. Naast problemen met de longen krijgen veel mensen pijn in de gewrichten na corona. Onze fysiotherapeuten helpen bij het verminderen van pijn en/of stijfheid van de gewrichten.

Pijnlijke gewrichten door corona verhelpen

Wanneer je met een corona therapeut aan de slag gaat, wordt er eerst een behandelplan opgesteld. Hierbij wordt vastgesteld hoe erg de pijn in de gewrichten is na corona. Met een gerichte fysiobehandeling wordt de pijn verminderd en je gewrichten versoepeld. WillU Fysio beschikt over zeer ervaren fysiotherapeuten met ieder eigen specialiteiten. Zij zetten hun beste beentje voor om een passend behandelplan op te zetten.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over wat je kan doen aan pijnlijke gewrichten door corona? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0167-521020 of stuur een mail naar info@willufysio.nl. Wij maken graag een afspraak om je klachten te bespreken en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Plan gemakkelijk een afspraak in via onze website.

Logo WillU Fysio

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.