bekkenbodem fysiotherapie

HomeSpecialisatiesbekkenbodem fysiotherapie

Bekkenbodemfysiotherapie in Dinteloord

Bij WillU Fysio in Dinteloord is Elly Heuts-Jansen bekkenbodemfysiotherapeut. Ze gaat graag met je in gesprek. Om te achterhalen wat je klachten zijn en waar deze vandaan komen. Met verschillende testen stelt zij de kern van jouw klachten vast. Op basis van jouw verhaal en de resultaten van de testen wordt een uniek en persoonlijk behandelplan opgesteld. Dat is WillU Fysio. Een persoonlijke aanpak die werkt.

Hoe werkt het?

Met het behandelplan start de bekkenbodemfysiotherapie. We starten met een doelstelling: waar werken we naartoe? Vervolgens geven we een inschatting van de duur van de behandeling. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Met de oefeningen die je tijdens de behandeling doet, versterk je jouw bekkenbodemspieren. Ook leer je de spieren op de juiste manier gebruiken. Zo blijf je resultaat behouden, ook op lange termijn.

Online jouw afspraak plannen

Heb jij last van je bekkenbodem of ervaar je ongewild urineverlies? Bekkenbodemfysiotherapie is de oplossing! Je kunt jouw intakegesprek bij WillU Fysio eenvoudig online inplannen. Op een datum en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Onze specialistenElly Heuts-Jansen

WillU-Fysio-logo-L

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.