COPD fysiotherapie

HomeSpecialisatiesCOPD fysiotherapie

Waarom kiezen voor COPD fysiotherapie?

COPD is helaas niet te genezen, maar je kunt er wel wat aan doen om minder benauwd te worden. Dit doe je door in een zo goed mogelijke conditie te blijven. Bij een goede conditie hebben je spieren namelijk minder zuurstof nodig. Daarnaast is meer beweging goed tegen de bijwerkingen van bepaalde medicijnen die je als COPD patiënt kunt krijgen.

Bij WillU Fysio in Dinteloord beschikken we over een team van fysiotherapeuten. Iedere therapeut heeft eigen specialisaties. Voor COPD fysiotherapie kun je terecht bij onze specialist Conny Robbeson. Zij heeft veel ervaring met COPD fysiotherapie en staat klaar om jou te begeleiden. Met een trainingsprogramma om je conditie op peil te houden. Met specifieke ademhalingsoefeningen, zodat je meer controle krijgt over je ademhaling. En in zijn totaliteit om je handvatten te bieden om beter met COPD om te gaan. Bij WillU Fysio werken we met een persoonlijk behandelplan, op deze manier kunnen we jou het beste helpen.

Plan jouw afspraak online

Kamp jij met COPD en wil je jouw klachten verminderen met fysiotherapie? Plan dan zeker een intake in bij WillU Fysio in Dinteloord. Je kunt jouw afspraak online plannen op het tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Toch nog vragen over onze behandelingen? Neem contact met ons op en wij helpen je verder. 

Onze specialisten

Conny fysiotherapeut Dinteloord

Conny Robbeson

Logo WillU Fysio

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.