echografie

HomeSpecialisatiesechografie

Hoe werkt echografie bij fysiotherapie?

Veel mensen kennen het woord echo van de zwangerschapsecho. De methode kan echter ook voor andere zaken worden gebruikt. Een echografie wordt gebruikt om structuren in beeld te brengen die met beweging te maken hebben, zoals spieren en pezen, een slijmbeurs of een gewrichtsband. Ervaar jij pijn na inspanning, voel je een bewegingsbeperking of plotselinge pijnscheut tijdens het sporten? Wij bieden je meer duidelijkheid met een echografie. Voor een persoonlijk en effectief behandelplan. En dat vanuit onze praktijk in Dinteloord.

Echografie in de fysiotherapiepraktijk

De echografie wordt uitgevoerd door William Luijks of Ralph van Dooren. Deze specialisten zijn opgeleid om het onderzoek uit te voeren en uitslagen te analyseren. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur en kunnen dit onderzoek in onze fysiotherapiepraktijk uitvoeren. Het onderzoek duurt 5 tot 20 minuten en kan gecombineerd worden met een reguliere afspraak. 

Wilt je meer informatie over echografie of een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Onze specialistenWilliam LuijksRalph van Dooren

WillU-Fysio-logo-L

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.