FootBalance zolen

HomeSpecialisatiesFootBalance zolen

Waarom FootBalance zolen?

De juiste voetuitlijning is van groot belang aangezien je voeten fungeren als basis voor je hele lichaam. Heb je last van plantaire fasciitis, shin splints, instabiliteit of pijnlijke voeten, knieën of rug? Dan zijn FootBalance zolen mogelijk de oplossing. Deze 100% op maat gemaakte zolen bieden de perfecte ondersteuning voor je voeten en brengen de bogen in je voet weer naar neutrale positie toe. Dit zorgt ervoor dat je een gezonde en evenwichtige houding terug krijgt en dus weer pijnvrij kunt bewegen.

 

Zolen op maat bij WillU Fysio

De FootBalance zolen zijn ontwikkeld door medische professionals in samenwerking met artsen, fysiotherapeuten, podotherapeuten en professionele atleten. De gecertificeerde therapeuten van WillU Fysio analyseren de voeten uitgebreid met behulp van een 3D voetscan, adviseren je over de juiste inlegzolen en maken de FootBalance zolen 100% op maat.

 

De op maat gemaakte FootBalance zolen zorgen voor:

  • Natuurlijke en dynamische voetondersteuning
  • Correcte uitlijning
  • Aangepast comfort en persoonlijke pasvorm
  • Verhoogde demping en schokabsorptie
  • Betere algehele voetgezondheid

 

De juiste FootBalance zolen voor jou

FootBalance heeft verschillende modellen ‘Medical’ zolen ontwikkeld die verschillen in o.a. stijfheid en demping. Heb je smalle, brede of gevoelige voeten? Wij adviseren je over de juiste zool.

Medical Zilver – Medical Gold – Medical Black – Medical Green Soft

 

Maak een afspraak

Bij WillU Fysio in Dinteloord geloven wij in maatwerk en persoonlijke zorg. Geen enkele voet is hetzelfde en daarom maken wij de FootBalance zolen in enkele stappen tijdens de afspraak op maat:

  1. Maken 3D voetscan
  2. Voetanalyse
  3. Deskundig advies
  4. Zolen worden direct op maat gemaakt

 

Vraag naar de mogelijkheden en kosten. FootBalance biedt een 30 dagen comfortgarantie voor medische inlegzolen. Probeer het nu zelf en ervaar het verschil met de op maat gemaakte zolen.

Je kunt jouw intakegesprek bij WillU Fysio eenvoudig online inplannen op een datum en tijdstip dat jou het beste uitkomt. William Luijks of Ralph van Dooren helpt je graag.

Onze specialisten

William Fysiotherapeut Dinteloord

William Luijks

Ralph Fysiotherapeut Dinteloord

Ralph van Dooren

Logo WillU Fysio

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.