Bootcamp

HomeTrainingsgroepenBootcamp

Hé, tijd om in beweging te komen! WillU Fysio biedt bootcamp trainingen in Dinteloord en Kruisland. Deze trainingen zijn in teamverband en vinden plaats onder professionele begeleiding van WillU Fysio. Tijdens de bootcamp werken we aan kracht en uithoudingsvermogen met diverse conditie- en krachtoefeningen.

De bootcamp wordt in Dinteloord gehouden op de plek van de IJsbaan. In Kruisland vindt de bootcamp plaats bij de voetbalkooi op Den Darink. Tijdens de bootcamp wordt er veel gebruik gemaakt van materialen die in de omgeving aanwezig zijn, zoals banken, speeltoestellen en hekken. We zorgen ervoor dat je goed in beweging blijft! Ook wordt binnen de training vaak in tweetallen of kleine groepjes samengewerkt. Op deze manier kun je elkaar helpen om bepaalde oefeningen te doen en elkaar stimuleren een hoger niveau te bereiken.

 

Diverse oefeningen

De oefeningen variëren per bootcamp. Doordat de lessen worden verzorgd door fysiotherapeuten van WillU Fysio, worden de oefeningen op een veilige manier uitgevoerd. Wij streven ernaar dat iedere deelnemer de aangereikte oefeningen op zijn of haar eigen niveau kan uitvoeren. Bij iedere oefening wordt dus altijd een lichter alternatief geboden om ervoor te zorgen dat iedereen in beweging blijft.

Meer informatie

Dinteloord

De bootcamp in Dinteloord is op woensdagavond van 19:15 tot 20:15. Haast jezelf naar de IJsbaan en word energieker en fitter met WillU Fysio!

Kruisland

De bootcamp in Kruisland is bij de voetbalkooi op Den Darink. Je kunt meedoen op iedere donderdagavond van 19:30 tot 20:30.

We werken met 10 rittenkaarten. De 10 rittenkaart is 13 weken geldig. Is de kaart eerder op? Dan kunt je uiteraard een nieuwe kaart kopen. De 10 rittenkaart kost €76,30.

Aanmelden

Wil jij samen met ons en plaatsgenoten fitter en energieker worden? Meld je dan aan via onze website. Je kunt natuurlijk ook even bellen naar 0167-521020. We zien je graag op woensdagavond in Dinteloord of op donderdagavond in Kruisland!