Fysio Fijnaart

WillU Fysio vind je in de omgeving van Fijnaart. Wij bieden een professionele en persoonlijke behandeling. Op slechts 15 minuten rijafstand van Fijnaart vind je WillU Fysio in Dinteloord. Onze fysiotherapiepraktijk staat bekend om de persoonlijke band die wordt opgebouwd tussen de patiënt en de fysiotherapeut. In onze fysiotherapiepraktijk ben je geen nummer, maar wordt gekeken welke behandeling het meest doeltreffend is. Met deze werkwijze kunnen wij aan de hand van een zeer specifieke behandeling jouw fysieke klachten verhelpen.

Fysio Fijnaart

WillU Fysio bereiken vanaf Fijnaart

Vanaf Fijnaart is onze fysiopraktijk binnen 15 minuten met de auto te bereiken. Je kunt zowel via de snelweg (A59 en A4) als binnendoor rijden. Rijdt binnendoor via de Oude Heijningsedijk richting de Postbaan en de Havenweg. Of pak een directe busverbinding (bus 200) richting het centrum van Dinteloord, deze rijdt ieder uur. Stap uit bij bushalte Zuideinde, waarna het slechts 1 minuut wandelen naar onze praktijk is.

Kies een fysio die bij jou past

Om voor een sneller herstel te zorgen, is het van belang dat je een goede klik hebt de fysiotherapeut. Is het lastig om een goede Fysio in Fijnaart te vinden die bij jou past? Kijk dan een rond in de regio. Mede dankzij onze persoonlijke benadering zien wij vaak dat onze cliënten zich vertrouwd voelen, wat over het algemeen zorgt voor een voorspoedige behandeling. Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties, waardoor wij jou passende fysiotherapie kunnen bieden bij alle klachten.

Fysiotherapie in omgeving Fijnaart

WillU Fysio is actief in de gehele omgeving van Dinteloord. Ook mensen die op zoek zijn naar een fysiotherapeut in Fijnaart helpen wij met een passende behandeling. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende pijnklachten waardoor wij vele mensen kunnen helpen met het verhelpen van hun klachten. Een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten staat iedere dag klaar om de beste trainingen en behandelingen uit te voeren. Waar kunnen we jou bij helpen?

Specialisten fysio in Fijnaart

WillU Fysio in omgeving Fijnaart is specialist op het gebied van houding en beweging en adviseert, begeleidt en behandelt bij stoornissen of beperkingen. Ook de gevolgen van functiestoornissen aan zenuwstelsel, bloedvaten, longen en hart kunnen worden behandeld. Bekijk onze specifieke specialisaties en maak een afspraak met de fysiotherapeut.

Waarom WillU Fysio?

Wat ons onderscheidt ten opzichte van andere praktijken in de regio Fijnaart, is dat wij meer bieden dan reguliere fysiotherapie. Bij ons ben je verzekerd van een geschikte fysiobehandeling. Maak daarnaast gebruik van onze complete aanpak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Small Group Revalidatie Training, waarbij in een kleine groep gewerkt wordt aan een optimaal herstel en behoud van resultaten. Ook kan je kiezen voor het Energie Plus programma, waarbij gewerkt wordt aan een balans tussen belasting en belastbaarheid. Afhankelijk van jouw klachten, adviseren wij een geschikt programma.

Contact

Wil je meer weten over de behandelingen die wij bij WillU Fysio aanbieden of direct een intake-gesprek inplannen? Bel dan naar 0167-521020 of stuur een mail naar info@willufysio.nl. Of schrijf je direct online in via ons patiëntenportaal. Bezoek ons gerust eens vanuit Fijnaart voor passende fysiotherapie en doeltreffende programma’s.

Logo WillU Fysio

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.