Over ons

Over ons

Specialisaties

WillU Fysio is een professionele fysiotherapiepraktijk in Dinteloord. Ons team uit 6 ervaren fysiotherapeuten, elk met een eigen specialiteit. Op deze manier verzekeren wij jou van een geschikte fysiotherapeut die helpt bij jouw klachten. Op basis van de klachten en eventuele voorkeuren koppelen wij een fysiotherapeut aan jouw behandeling. Wij kunnen klachten onder andere behandelen met de volgende specialisaties:

COPD fysiotherapie

corona fysiotherapie

Dry Needling

echografie

lymfedrainage

manuele therapie

oncologiefysiotherapie

parkinson fysiotherapie

reuma fysiotherapie

sportrevalidatie

Elk behandelplan bij WillU Fysio wordt voor jou persoonlijk opgezet. Onze persoonlijke benadering zorgt namelijk voor het beste resultaat. 

Specialisten

Zoals aangegeven beschikt WillU Fysio over diverse fysiotherapeuten met iedere eigen specialisaties. Onderstaand vind je een overzicht van onze teamleden. Afhankelijk van persoonlijke pijnklachten en/of wensen wordt de behandeling door een specifieke fysiotherapeut opgepakt. 

Echografie praktijk

WillU Fysio beschikt ook over professionele echografie apparatuur. Hiermee kunnen wij pijnklachten vanuit een ander perspectief analyseren. Met een echografie kunnen wij meer inzicht krijgen in de kern van een pijnklacht, waardoor wij een specifieker behandelplan voor jou kunnen opstellen. Onze fysiotherapeuten William Luijks en Ralph van Dooren zijn opgeleid om echografisch onderzoek uit te voeren en de resultaten te analyseren. Een echografisch onderzoek duurt ongeveer 5 tot 20 minuten en voeren wij uit in onze praktijk.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over onze fysiopraktijk of behandelingen? Neem dan contact met ons op via 0167-521020 of door een e-mail te sturen naar info@willufysio.nl. Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

WillU-Fysio-logo-L

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.

WillU-Fysio-logo-L

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.