Specialisaties

Bij WillU Fysio in Dinteloord willen we iedereen helpen. Welke klacht hij of zij heeft. En daarom bieden wij verschillende fysiotherapeutische behandelingen. Of je nu op zoek bent naar een fysiotherapeut voor acute pijnklachten of juist voor aanhoudende fysieke klachten, wij ontvangen je met open armen. Onze fysiotherapeuten bieden je graag een behandeling op maat.

Gespecialiseerde fysio

WillU Fysio is specialist op het gebied van houding en beweging en adviseert, begeleidt en behandelt bij stoornissen of beperkingen. Ook de gevolgen van functiestoornissen aan zenuwstelsel, bloedvaten, longen en hart kunnen worden behandeld.

Onze fysiotherapeuten zijn onder andere gespecialiseerd in:

Trainingsgroepen

Revalideren kan een lang proces zijn. WillU Fysio staat klaar om je daarbij te helpen. Met Small Group Revalidatie training train je in een kleine groep onder begeleiding van een professional. Ontvang een persoonlijk oefenprogramma, gericht op jouw herstel.

 Heb je geen klachten, maar wil je wel onder begeleiding sporten? Ontdek dan onze trainingsgroepen. Opgeven is geen optie. Onder begeleiding van een professional sport je in kleine groepen. Er zijn verschillende trainingsgroepen, ingedeeld op belasting, belastbaarheid en lichamelijke conditie.

Logo WillU Fysio

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.