Fysiotherapie nabij Heijningen

Ben je op zoek naar professionele fysiotherapie nabij Heijningen? WillU Fysio is de dichtstbijzijnde fysio rondom Heijningen en is gevestigd in het centrum van Dinteloord. Bij ons kan je terecht voor diverse gespecialiseerde fysiotherapiebehandelingen, vormen van sportrevalidatie en trainingsgroepen op diverse niveaus. Doordat wij erg goed bereikbaar zijn, ontvangen wij regelmatig cliënten voor fysiotherapie uit Heijningen.

Routebeschrijving van Heijningen naar WillU fysio

WillU Fysio is vanuit Heijningen goed te bereiken met de auto en de fiets. Via de Verkorting rijd je richting de Postbaan. Neem vervolgens bij de rotonde de tweede afslag en ga het water over richting de Havenweg. Sla aan het einde van de weg rechtsaf en vervolgens de eerste linksaf. De praktijk bevindt zich aan het einde van de straat aan de rechterkant.

Persoonlijke aanpak

Het is enorm van belang dat jij jezelf prettig voelt bij onze fysiotherapeuten. Wanneer jij je op je gemak voelt, zal de behandeling ook een stuk vlotter verlopen. WillU Fysio onderscheidt zich van andere praktijken voor fysiotherapie in Heijningen dankzij een persoonlijke aanpak. Samen met jou streven we naar een zo spoedig mogelijk herstel. Dit doen wij middels een persoonlijk behandelplan dat volledig op u is afgestemd. onze fysiotherapeuten steken graag de handen uit de mouwen om jou te helpen. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar jouw klachten, maar ook naar de oorzaak hiervan. Het doel is een behandeling te bieden met blijvend resultaat.

Meer dan fysiotherapie in Heijningen

Ben je op zoek naar praktijk in Heijningen die meer aanbiedt dan reguliere fysiotherapie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Werk aan jouw gezondheid en uithoudingsvermogen met onze trainingsgroepen tijdens de wekelijkse bootcamp of FysioFit groep. Heb je een blessure en wil je graag revalideren in de vorm van een sportgroep? WillU Fysio biedt een Small Group Revalidatie training aan die jou helpt met herstellen. Wij bieden een oplossing voor iedereen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Contact

Wil je een afspraak maken bij een professionele fysio rondom Heijningen die werkt met een persoonlijke aanpak? Maak dan een afspraak bij WillU Fysio! Meld je eenvoudig aan via ons online patiëntenportaal. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0167-521020. Onze praktijk voor fysiotherapie en meer ontvangt jou graag vanuit Heijningen.

Logo WillU Fysio

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.