Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Over ons

WillU Fysio is een professionele fysiotherapiepraktijk in Dinteloord. Ons team uit 6 ervaren fysiotherapeuten, elk met een eigen specialiteit. Op deze manier kunnen wij u ervan verzekeren dat wij een geschikte fysiotherapeut voor uw probleem hebben. Op basis van uw klachten en eventuele voorkeuren koppelen wij een fysiotherapeut aan uw behandeling. Wij kunnen uw klachten onder andere behandelen met de volgende behandelmethoden:

  • Manuele therapie,
  • Sportrevalidatie,
  • Lymfedrainage- en Oedeemtherapie,
  • Oncologische fysiotherapie,
  • Bekkenbodemfysiotherapie,
  • Dry Needling.

Elk behandelplan bij WillU Fysio wordt voor u persoonlijk opgezet. Onze persoonlijke benadering zorgt namelijk voor het beste resultaat. 

Echografie praktijk

WillU Fysio beschikt ook over professionele echografie apparatuur. Hiermee kunnen wij uw pijnklachten vanuit een ander perspectief analyseren. Met een echografie kunnen wij meer inzicht krijgen in de kern van een pijnklacht, waardoor wij een specifieker behandelplan voor u kunnen opstellen. Onze fysiotherapeuten William Luijks en Ralph van Dooren zijn opgeleid om echografisch onderzoek uit te voeren en de resultaten te analyseren. Een echografisch onderzoek duurt ongeveer 5 tot 20 minuten en voeren wij uit in onze praktijk.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze fysiopraktijk of behandelingen? Neem dan contact met ons op via 0167-521020 of door een e-mail te sturen naar info@willufysio.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen!