Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Fysio Oud Gastel

Bent u op zoek naar een fysio rondom Oud Gastel waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat? Op slechts 11 kilometer afstand vindt u WillU Fysio. Onze fysiotherapiepraktijk bevindt zich in het centrum van Dinteloord en is bereikbaar met zowel de auto als de fiets en het openbaar vervoer. Met onze goede bereikbaarheid staan wij ook klaar voor fysiotherapie voor mensen uit Oud Gastel.

 

Route vanuit Oud Gastel naar WillU Fysio

Wilt u weten hoe u onze fysiopraktijk in Oud Gastel kunt bereiken? Via de N268 bereikt u onze fysiotherapiepraktijk binnen 15 minuten. U rijdt vanaf Oud Gastel via de Provincialeweg Noord, waarna u bij de Dinteloordseweg opgaat bij de eerstvolgende rotonde. Vervolg uw weg via de Noordlangeweg en neem bij de tweede rotonde de eerste afslag richting de Steenbergseweg. Sla voor de supermarkt linksaf. Onze fysiotherapiepraktijk bevindt zich aan uw rechterkant. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de praktijk waar u gratis kunt parkeren.

 

Uw fysio is vanuit Oud Gastel ook direct bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 111 heeft een direct verbinding vanaf het busstation van Oud Gastel naar bushalte Zuideinde in Dinteloord. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar onze praktijk. Op deze manier reist u eenvoudig vanuit Steenbergen naar uw fysio.

 

Toch liever uw eigen route plannen? Dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook; wij  verwelkomen u graag in onze fysiotherapiepraktijk.

Fysiotherapie in de regio Oud Gastel

Vanwege de goede bereikbaarheid is WillU Fysio graag uw fysio in de regio Oud Gastel. U kunt bij ons terecht voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor gespecialiseerde behandelingen, onder andere oncologische fysiotherapieParkinson fysiotherapie en dry needling.

 

Trainingsgroepen van WillU Fysio

U kunt bij WillU Fysio niet alleen terecht voor fysio nabij Oud Gastel, maar ook voor het training in trainingsgroepen. Hierbij zal u onder begeleiding van een professional sporten in kleine groepen. In de praktijk bieden wij naast fysiotherapie ook de mogelijkheid om op eigen kosten deel te nemen aan een trainingsgroep. Er zijn verschillende trainingsgroepen, ingedeeld op belasting, belastbaarheid en lichamelijke conditie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze praktijk voor fysiotherapie nabij Oud-Gastel, de behandelingen of wilt u direct een intake-gesprek inplannen? U kunt ons per mail bereiken op info@willufysio.nl of telefonisch contact opnemen via 0167-521020. De deskundige fysiotherapeuten van WillU Fysio staan u graag te woord.