Slijmbeursontsteking

HomePijnklachtenSlijmbeursontsteking

Heb je last van pijnscheuten in je schouder of arm en voelt de huid branderig aan? Dat kan duiden op een slijmbeursontsteking. Wanneer een inklemming ontstaat tussen het schouderdak en de -kop kan dit pijn veroorzaken in de pezen. Deze inklemming kan uitlopen tot een slijmbeursontsteking. Met fysiotherapie bij WillU Fysio zorgen we met een persoonlijk behandelplan dat je klachten worden verholpen. Maak een afspraak!

Klachten slijmbeursontsteking

De klachten die je ervaart bij een slijmbeursontsteking verschillen naar het gewricht waar de ontsteking zich bevindt. De meest voorkomende klachten zijn:

  • Pijn in het gewricht
  • Zwelling rondom de ontsteking in het gewricht
  • Pijn bij bewegen van gewricht
  • Rode huid rondom ontstoken gewricht

Wanneer je deze klachten van een slijmbeurtontsteking ervaart is het verstandig om dit te laten behandelen door een ervaren fysio. Bij WillU Fysio gaan we aan de slag met aan de hand van een persoonlijke behandelplan. Helemaal afgestemd op jouw specifieke klachten.

 

Slijmbeursontsteking verhelpen

Wanneer de klachten van de slijmbeursontsteking erg pijnlijk zijn dan kunnen we door middel van medical taping de pijn verlichten. Hierdoor worden je gewrichten ondersteund waardoor er minder belasting plaats vindt. Dit zorgt ervoor dat de pijn na verloop van tijd vermindert.

Loop je al wat langer met een slijmbeursontsteking dan kan fysiotherapie helpen bij het versoepelen van de gewrichten. Door bepaalde oefeningen laten we jouw gewrichten beter bewegen zonder pijn. Hiermee bevordert ook de beweeglijkheid van de plek waar de slijmbeursontsteking zich bevindt.

 

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over de behandeling van een slijmbeursontsteking? Neem dan gerust contact op! Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in verschillende soorten klachten en helpen je graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0167-521020 of stuur een mail naar info@willufysio.nl.

Wil je liever meteen een afspraak maken? Ook dat is mogelijk! Maak eenvoudig zelf een afspraak wanneer het jou het beste uitkomt. Je kunt rekenen op goede en vertrouwde zorg!

WillU-Fysio-logo-L

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.