Fysio Oud-Gastel

Ben je op zoek naar een fysio rondom Oud Gastel waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat? Op slechts 11 kilometer afstand ligt WillU Fysio. Onze fysiotherapiepraktijk bevindt zich in het centrum van Dinteloord en is bereikbaar met zowel de auto als de fiets en het openbaar vervoer. Met onze goede bereikbaarheid staan wij ook klaar voor fysiotherapie voor mensen uit Oud Gastel.

Route vanuit Oud Gastel naar WillU Fysio

Wil jij weten hoe je onze fysiopraktijk in Oud Gastel kunt bereiken? Via de N268 bereik je onze fysiotherapiepraktijk binnen 15 minuten. Je rijdt vanaf Oud Gastel via de Provincialeweg Noord, waarna je bij de Dinteloordseweg opgaat bij de eerstvolgende rotonde. Vervolg de weg via de Noordlangeweg en neem bij de tweede rotonde de eerste afslag richting de Steenbergseweg. Sla voor de supermarkt linksaf. Onze fysiotherapiepraktijk bevindt zich aan de rechterkant. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de praktijk.

De praktijk is vanuit Oud Gastel ook direct bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 111 heeft een direct verbinding vanaf het busstation van Oud Gastel naar bushalte Zuideinde in Dinteloord. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar onze praktijk. Op deze manier reis je eenvoudig vanuit Steenbergen naar ons toe.

Toch liever een eigen route plannen? Dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook; wij verwelkomen je graag in onze fysiotherapiepraktijk.

Bekkenbodem Fysiotherapie-fysio-oud-gastel-fysiotherapie-oud-gastel

Fysiotherapie in de regio Oud Gastel

WillU Fysio is goed te breiken vanuit Oud Gastel en onze fysiotherapeuten zetten daarom hun beste beentje voor om jou te helpen. Je kunt bij ons terecht voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor gespecialiseerde behandelingen, onder andere oncologische fysiotherapie, Parkinson fysiotherapie en dry needling.

Trainingsgroepen van WillU Fysio

Je kunt bij WillU Fysio niet alleen terecht voor fysio nabij Oud Gastel, maar ook voor deelname aan trainingsgroepen. Hierbij zal je onder begeleiding van een professional sporten in kleine groepen. In de praktijk bieden wij naast fysiotherapie ook de mogelijkheid om op eigen kosten deel te nemen aan een trainingsgroep. Er zijn verschillende trainingsgroepen, ingedeeld op belasting, belastbaarheid en lichamelijke conditie.

Trainingsruimte Fysiotherapie-fysio-oud-gastel-training-fysiotherapie-oud-gastel

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze praktijk voor fysiotherapie nabij Oud-Gastel, de behandelingen of wilt je direct een intakegesprek inplannen? Stuur een mail naar info@willufysio.nl of neem telefonisch contact op via 0167-521020. De deskundige fysiotherapeuten van WillU Fysio staan jou graag te woord.

Logo WillU Fysio

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.