Fysio Steenbergen

Ben je op zoek naar een fysio in de buurt van Steenbergen? WillU Fysio ligt vanuit Steenbergen op zo’n 10 minuten rijafstand. Ons team steekt graag de handen uit de mouwen voor jou! Onze fysiotherapiepraktijk staat bekend om haar persoonlijke aanpak, waardoor wij een prettige omgeving kunnen bieden waar je doelgericht kunt herstellen van een blessure of andere klachten. De praktijk is goed bereikbaar vanuit Steenbergen, waardoor wij ook met regelmaat cliënten vanuit deze stad mogen ontvangen.

Route vanuit Steenbergen naar WillU Fysio

Zoals hierboven al is aangegeven, is WillU Fysio zeer goed te bereiken vanuit Steenbergen. Via de Dinteloordseweg rijd je in vrijwel één rechte lijn naar onze fysiotherapiepraktijk. Dezelfde route kan tevens met de fiets worden afgelegd. De route is op deze plattegrond te vinden.

Onze fysio is ook met het openbaar vervoer vanuit Steenbergen goed te bereiken. Om de 20 minuten vertrekt er een bus vanuit de Ravelijnstraat (Molenweg) naar Dinteloord. Hierbij stap je uit bij halte Zuideinde, waarna de praktijk op slechts 150 meter loopafstand te vinden is.

Fysiotherapie in omgeving Steenbergen

Ben je woonachtig in Steenbergen en ben je op zoek naar professionele fysiotherapie. WillU Fysio is gevestigd in Dinteloord, maar staat graag klaar voor mensen uit de gehele omgeving. Omdat het team bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten, kunnen zij een behandelplan opstellen voor elk soort pijnklacht. Waar kunnen we jou bij helpen?

Waarom kiezen voor WillU Fysio?

Hoewel je ook een afspraak bij een andere fysio in Steenbergen kunt maken, ben je bij WillU Fysio verzekerd van een persoonlijke benadering. Ons streven is dat jij je op je gemak voelt tijdens de behandeling. Hierdoor kunnen we snel naar jouw herstel toe werken. Deze werkwijze heeft al vele positieve beoordelingen van onze huidige cliënten opgeleverd.

Daarnaast ben je bij onze praktijk bij Steenbergen verzekerd van kwalitatieve fysiotherapie door gespecialiseerde therapeuten. Ons team bestaat uit zes fysiotherapeuten met ieder een eigen specialiteit. Op onze locatie beschikken wij over professionele echografie apparatuur, waarmee wij jouw klachten kunnen analyseren een aansluitend plan voor op kunnen stellen.

Trainingsgroepen van WillU Fysio

WillU Fysio is meer dan uw fysiotherapeut nabij Steenbergen. Gezondheid en beweging vinden wij belangrijk en daarom bieden wij diverse trainingsgroepen aan. Onder begeleiding van een professional wordt in kleine groepen getraind om zo jouw behandelingen te bevorderen met beweging. Bij WillU Fysio bieden we ook de mogelijkheid om op eigen kosten mee te doen aan de trainingsgroepen. Er zijn verschillende trainingsgroepen die verschillende niveaus van intensiviteit hebben. Zo kan je op uw eigen tempo en toch samen met anderen werken aan uw lichamelijke conditie.

Aanmelden

Wil je meer weten over onze praktijk of direct een afspraak inplannen voor fysiotherapie nabij Steenbergen? Aanmelden kan eenvoudig online via het patiëntenportaal of door te bellen naar 0167-521020.

WillU-Fysio-logo-L

Wil jij werken aan je conditie of herstel met WillU Fysio?

Plan jouw afspraak dan via onze website.