Bezig met laden...
afbeelding leeg
afbeelding
afbeelding

Manuele therapie

Tijdens uw fysiotherapiebehandeling zal manuele therapie met regelmaat toegepast worden. Met het gebruik van diverse handgreeptechnieken worden voornamelijk schouder- en lage rugklachten behandeld. Op basis van de klachtomschrijving en een aantal tests zal de manueel fysiotherapeut de inschatting maken of dit type fysiotherapie noodzakelijk is.

Wat is manuele therapie?

Bij manuele therapie staat een snelle verlichting van uw pijnklachten centraal. Hierbij gaat het om pijnklachten die ontstaan door een beknelling van spieren, gewrichten en/of zenuwen waardoor uw bewegingsvrijheid wordt beperkt. Dit komt vooral voor in de nek, schouders en rug. Bewegingsvrijheid in deze gebieden is belangrijk, waardoor dergelijke klachten u enorm kunnen beperken in het dagelijks leven. Met gerichte manuele therapie streven we naar een snel herstel zodat u weer vrij kunt bewegen.

 

Een afspraak maken

Wilt u meer weten over manuele therapie bij ons in Dinteloord? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag een afspraak voor een intake-gesprek. Op basis hiervan kunnen wij u meer vertellen over het vervolg van de behandeling zodat u precies weet waar u aan toe bent. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke en professionele behandeling bieden waar u als patiënt centraal staat.